fbpx

Ondersteunende diensten voor tuinarchitecten en aannemers

Jouw one-stop-shop voor de groei van jouw onderneming

Atmosfeer is jouw ideale partner als je technische plannen wil uitbesteden of je visie helder wil communiceren naar klanten via een krachtige presentatie of 3D rendering.

Ontwerpen

Verminder tijdsinvestering en laat jouw visie of ruwe schets vertalen naar een volledig uitgewerkt ontwerp.

Technische plannen

Van gedetailleerde afmetingen tot uitvoeringsplannen: besteed ze uit en geef jezelf de ruimte om te focussen op je kerntaken.

Beplantingsplannen

Gedetailleerde plannen voor beplanting inclusief een beplantingslijst voor snelle en makkelijke bestelling bij jouw leverancier.

Vergunningen

Ontlast jezelf en verlies geen tijd met het maken van vergunningsaanvragen. Dat doe ik wel voor jou.

Presentaties

Maak indruk op je klanten met een heldere en aantrekkelijke presentatie van jouw ontwerp.

3D visualisaties

Het overbrengen van jouw visie naar klanten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een 3D visualisatie krijgen ze direct een zeer helder beeld.

Prijzen

Mijn tarieven worden op maat samengesteld op basis van jouw individuele behoeften. Na het bespreken van jouw specifieke wensen, stel ik een prijsoverzicht op. Dit kan je dan gemakkelijk integreren in jouw toekomstige projecten en opnemen in je offertes.

Misschien maak je al gebruik van 3D-ontwerpen in SketchUp en wil je hiermee doorgaan, maar wens je dat ik deze verder uitwerk. Of wellicht wil je dat ik het hele proces op mij neem, en jouw ontwerp van A tot Z in 3D omzet. Of het nu gaat om enkel de plannen voor vergunningen of ook om het contact met de gemeente en de volledige opvolging, de prijs hangt af van jouw keuzes.